Welkom bij Het Groterdam Project

Op deze website kun je het ontstaan gaan volgen van Groterdam. Een fictieve stad, naar Nederlands voorbeeld, op de schaalgrootte 1:87. Op de site zul je de stad stap voor stap zien ontstaan, van ruwbouw van het frame, tot een compleet uitgewerkte digitale modelspoorstad. Zijn station, binnenstad, industrie en haven zullen in verschillende delen te volgen zijn. De gebouwen worden onder de loep genomen. De modeltreinen die er komen te rijden ook. Niet alleen dat, Groterdam is ondertussen bekend bij menig modelspoorder als het gaat om modelbesprekingen. De laatste nieuwtjes en de fotoverslagen over de bezoeken aan de SpielwarenMesse te Nurnberg Duitsland.

De site
Het Groterdam Project is sinds januari 2003 op het net te vinden en heeft in die tijd zich mogen verheugen op meer dan 5.500.000 bezoekers. Ook heeft de site in zijn eerste bestaansjaar gelijk een prijs in de wacht gesleept in een wedstrijd, uitgeschreven door Beneluxrail.net. In 2003 werd Het Groterdam Project uitgeroepen tot beste site 2003. De webmaster is beloond met een grote beker.

Facebook
Er is ook een pagina op facebook te vinden. Daar staan altijd alle nieuwtjes op het gebied van modelspoor en regelmatig primeurs.
Ook worden er regelmatig prijzen verloot, dus ga er eens snel een kijkje nemen!

Zelf commentaar plaatsen
Bij elk project, onderwerp of modelbespreking kan je nu zelf commentaar, tips of bevindingen plaatsen. Natuurlijk ook vragen die ik daar zal beantwoorden. Omdat de vragen en antwoorden bij het bewuste artikel staan, is dit veel overzichterlijker dan een los forum op de site.

Hobby
Tenslotte heb ik ook van mijn hobby mijn beroep gemaakt, sinds 1 November 2008 ben ik te vinden in de winkel van ModelTreinExpress te Vlaardingen waar ik het team van Wim, Ferdinand, Sjoerd Brigitte en Sandra versterk om jullie zo goed mogelijk te helpen. Misschien zie ik je daar ?! Ik zorg dan voor een kop koffie.

PB Models
In 2019 heb ik PB Models opgericht. Een nieuwe Nederlandse modelspoorfabrikant die modellen maakt naar Nederlands voorbeeld.
Kerstmis 2021 was de bekendmaking van ons eerste model, de Wadloper! En in 2022 kwamen de eerste 5 DH2 modellen uit en dat was een groot succes.
Daarna hebben we de ICR modellen bekend gemaakt, en onlangs de Koplopers. In 2023 verschijnen de DH1 modellen, de ICR modellen en de Koplopers, dus dat gaat een druk jaar worden! Meer weten?  Surf naar www.pbmodels.nl


Voor de rest zou ik zeggen, have fun en bedankt voor jullie trouwe bezoek, al bijna 20 jaar lang !

 

Reacties   

#1 Bert Verkade 17-01-2019 17:39
Weet iemand een adres waar ik Tichy Train producten in Nederland kan bestellen?
Groet,
Bert Verkade
#2 Peetje 05-02-2019 18:16
wanneer komen de recencies met fotos van de spielwaren messe op de site
#3 Rauws 26-03-2020 15:13
Hoe kan ik mijn E-mail adres wijzigen??

Login of registreer om een reactie te plaatsen.

Login

Online

We hebben 23 gasten en geen leden online