Welkom bij Het Groterdam Project

Op deze website kun je het ontstaan gaan volgen van Groterdam. Een fictieve stad, naar Nederlands voorbeeld, op de schaalgrootte 1:87. Op de site zul je de stad stap voor stap zien ontstaan, van ruwbouw van het frame, tot een compleet uitgewerkte digitale modelspoorstad. Zijn station, binnenstad, industrie en haven zullen in verschillende delen te volgen zijn. De gebouwen worden onder de loep genomen. De modeltreinen die er komen te rijden ook. Niet alleen dat, Groterdam is ondertussen bekend bij menig modelspoorder als het gaat om modelbesprekingen. De laatste nieuwtjes en de fotoverslagen over de bezoeken aan de SpielwarenMesse te Nurnberg Duitsland.

De site
Het Groterdam Project is sinds januari 2003 op het net te vinden en heeft in die tijd zich mogen verheugen op meer dan 2.500.000 bezoekers. Ook heeft de site in zijn eerste bestaansjaar gelijk een prijs in de wacht gesleept in een wedstrijd, uitgeschreven door Beneluxrail.net. In 2003 werd Het Groterdam Project uitgeroepen tot beste site 2003. De webmaster is beloond met een grote beker. Nu Groterdam in 2013 al weer 10 jaar bestaat, is de site weer in een nieuwe frisse jas gestoken. Nieuw logo, nieuwe layout en een nieuwe manier van artikelen presenteren. Veel artikelen staan nu naast elkaar ipv eindeloos naar beneden scrollen.

Zelf commentaar plaatsen
Bij elk project, onderwerp of modelbespreking kan je nu zelf commentaar, tips of bevindingen plaatsen. Natuurlijk ook vragen die ik daar zal beantwoorden. Omdat de vragen en antwoorden bij het bewuste artikel staan, is dit veel overzichterlijker dan een los forum op de site.

Hobby
Tenslotte heb ik ook van mijn hobby mijn beroep gemaakt, per 1 November 2008 ben ik te vinden in de winkel van ModelTreinExpress te Vlaardingen waar ik het team van Wim, Koos, en Cok en Brigitte versterk om jullie zo goed mogelijk te helpen. Misschien zie ik je daar ?! Ik zorg dan voor een kop koffie.

Voor de rest zou ik zeggen, have fun en bedankt voor jullie trouwe bezoek, al 10 jaar lang !

 

Login

Online

We hebben 105 gasten en één lid online